ако може някои да ми каже от каде е този теч точно под дюзите, но не е от тях за6тото не е нафта а е масло което се сабира като локвичка точо под всички дюзи
Известие
Collapse
No announcement yet.
теч на масло около дюзите на 2.4жтд
Collapse
X
-
Пусни снимкаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
възможно е и от гумичките и от семирингите на един ситроен целя джигател беше с масло 1 литър на километър и тея дето ги изброих и гарнитурата бяха за смяна и един счупен палец ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
и аз си мислех че е от гарнитурата на клапаните, затова я смених и след смяната бях пчистил около дюзите и след това видях че гарнитурата на капака даржи а около дюзите отново си има6е локвички, снимки утре ако успея 6те направя, испуска мн масло, защото за няма и 3 километра бяха се пояжили локвичките, просто няма логика от каде да е този теч за6тото над локвичките всичко е сухо , нз дали колекторите които са там, не жаржи масло през тях и от там да изпуска?
Comment
-
и аз си мислех че е от гарнитурата на клапаните, затова я смених и след смяната бях пчистил около дюзите и след това видях че гарнитурата на капака даржи а около дюзите отново си има6е локвички, снимки утре ако успея 6те направя, испуска мн масло, защото за няма и 3 километра бяха се пояжили локвичките, просто няма логика от каде да е този теч за6тото над локвичките всичко е сухо , нз дали колекторите които са там, не жаржи масло през тях и от там да изпуска?
Comment
-
бате тва е сериозно ако от колекторите можеш да се запалиш аз така се запалих с пасата щех да гръмна от теч точно на колектора ако са ти пластмсови няма грижи обаче некуде да не си удари високо нещо ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Колега,почти съм сигурен,че е от гарнитурата на капака на главата.И мойта я сменях и докато не я подмазах здраво със силикон все си течеше.От свалянията и слаганията при обслужване,ако не са внимавали са изкривили капака.Като го свалиш го постави на равна метална повърхност и ще видиш.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Ми те на всички Алфи независимо бензин или дизел,гарнитурата на капака се маже със силикон обилноИначе няма спасени,да не говориме че при ТС-а даже и тва не помага,само временно
Свали пак капака,измии хубаво гарнитурата с корисилин,за да я обезмаслиш,намажи яко със силикон и слагай
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment